A DEMISIONAT DIN CONSILIUL MUNICIPAL. Află de ce s-a întîmplat acest lucru?

A DEMISIONAT DIN CONSILIUL MUNICIPAL. Află de ce s-a întîmplat acest lucru?

Marius Vasile Paşca, membru al Partidului Social Democrat, consilier municipal ales pe listele Partidului Social Democrat la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, renunţă la calitatea de consilier local, prin demisia înregistrată la Primăria municipiului Bistriţa cu nr.33751/25.04.2017.

Marius Paşca, din cadrul companiei Supercom, l-a înlocuit în forul legislativ, în august 2016,  pe George Avram, care a fost nevoit să demisioneze după ce a obţinut, prin concurs, postul de administrator public al Bistriţei.

Aleşii bistriţeni vor lua act de încetarea de drept a mandatului de consilier a lui Marius Paşca, în şedinţa ordinară de joi, potrivit documentaţiei de pe site-ul municipalităţii.

Printr-un alt proiect de hotărâre, CL Bistriţa va valida mandatul de consilier local al social-democratei  Victoria Valeria Moldovan. Acesta va activa în Comisia juridică şi administraţie publică locală. Valeria Victoria Moldovan este contabil la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru servicii de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

ps- Marius Pașca a devenit în urmă cu ceva timp director al firmei Supercom în Bistrița-Năsăud. El devine incompatibil cu statutul de ales local, mai ales că nou functie îi aduce bonusuri și procente din profitul firmei care a semnat contractul de salubrizare cu ADI Deșeuri dar și cu primăria Bistrița.

 

CITESTE SI:

Blocul fără apă de lângă turnul fără căldură

Categoria: EVENIMENT