A 10-A EDIŢIE A „FEMEII EUROPENE”: STRĂLUCIRE ŞI FEMINITATE!!!

A 10-A EDIŢIE A „FEMEII EUROPENE”: STRĂLUCIRE ŞI FEMINITATE!!!

Cea de a X-a ediție a Galei „Femeia Europeană”, a adus pe scenă, la Sala Polivalentă, peste 100 de doamne premiate în toate ediţiile de până acum.
Şi în acest an au fost premiate, ca în fiecare an, femei puternice, credibile, consecvente, întreprinzătoare din județul Bistrița-Năsăud, femei care prin povestea lor ne inspiră și ne arată că „A FACE” este un o acțiune plină de voință:
Dr. Mihaela Albu – primul specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă de la Spitalul Județean de Urgenţă Bistriţa.

Maria Ivan – cadru militar în rezervă, Lt. Andreea Ciurea – comandant companie în cadrul Brigăzii 88 Mecanizată Gen. Grigore Bălan, Valeria Motogna – fostă jucătoare de handbal în echipa națională și port-drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008.

Mirela Petruș – artist, interpret de muzica populară.

Cristina Rusu – profesor geografie la INFOEL, promotor al județului, a obținut diverse premii cu elevii, Rusti Axina – femeie de afaceri, Pop Florentina – femeie de afaceri, Camelia Morar – președinte asociația Young’s Men Bistrița.

Gina Pop – artist, interpret de muzica pop, Rodica Russu – primarul comunei Telita, Anenii Noi, Republica Moldova, comuna înfrățită cu Parva.

Actorul Nae Alexandru a prezentat spectacolul alături de Doris Moldovan, care a strălucit precum pe coperta revistei Avantaje, iar trupa Holograf a încântat sutele de spectatori prezenţi la evenimentul „Femeia Europeană”, ediția a X-a. Printre ei Ioan Oltean, preşedintele PNL Ioan Turc, viceprimarul Bistriţei Cristian Niculae, primari, directori de instituţii.
„La 10 ani ai Galei Femeia Europeană, femeile de nota 10 transmit un mesaj: Femeia europeană înseamnă să fii TU, perfect de imperfectă, un reper pentru noile generații.”, susţine Doris Moldovan, inițiatoarea și organizatorul evenimentului. Urmează să apară şi o carte semnată de Doris Moldovan cu povestea doamnelor, iar cu aceasta proiectul se va încheia. Însă nu şi surprizele din partea Fundaţiei Doris. Să recunoaştem, nu avem toată ziua şansa să ne întâlnim cu nume mari ale divertismentului românesc. Doris Moldovan merită felicitări. În cele zece ediţii a adus pe scena bistriţeană pe Mirabela Dauer, Raoul, Dan Negru, Gabriel Cotabiţă, Corina Chiriac, Florin Piersic, Ovidiu Komornyik, Angela Similea, Fuego, Andra, Distinto, Văru Săndel, Tinu Vereşezan. Se încheie o poveste frumoasă ce a reuşit şi de această dată să umple la maxim Sala Polivalentă.

rasunetul.ro

( Video) Femeia Europeană 2017: Concert Holograf

Posted by Ziarul Rasunetul on 9 Mai 2017

Categoria: EVENIMENT