41 de poliţişti, încadraţi din sursă externă, au depus Jurământul de Credinţă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

41 de poliţişti, încadraţi din sursă externă, au depus Jurământul de Credinţă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Astăzi, 19 ianuarie a.c., cei 41 de poliţişti care au promovat, în luna noiembrie 2016, examenul de încadrare din sursă externă, au depus Jurământul de Credinţă.  Ceremonia a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, în prezenţa conducerii inspectoratului şi a invitaţiilor, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale.

Emoţia primului angajament în cariera de poliţist a fost împărtăşită şi de către familiile şi prietenii noilor poliţişti, care le-au fost alături, în această zi frumoasă.

Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Jurcan Claudiu-Petru, i-a asigurat de întregul sprijin le-a transmis poliţiştilor mult succes, putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii în cariera de poliţist!

În perioada următoare, începând cu data de 6 februarie a.c., cei 41 de poliţişti vor urma cursurile de formare profesională ale instituţiilor de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. După absolvirea examenului de definitivare îşi vor desfăşura activitatea atât în mediul rural cât şi în cel urban, în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, poliţie rutieră şi conductor câine.

 

Categoria: POLIŢIE