32 de hectare de teren pentru Cartierul Tinerilor din Bistrița!

32 de hectare de teren  pentru Cartierul Tinerilor din Bistrița!

Este vorba de un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae. Intrat pe ordinea de zi a ședinței ordinare de consiliu municipal de joi, 19 iulie, acesta a fost votat de consilierii majorității.

Contextual, în ședința de joi s-a votat schimbarea destinației terenului în suprafață de 32 hectare aferent Liceului Tehnologic Agricol Bistrița, din teren agricol, în teren destinat edificării de locuințe proprietate privată de către tineri. Potrivit celui care a inițiat proiectul de hotărâre, aprobarea noului proiect a venit și urmare a faptului că, a fost primit acordul de principiu în consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean pentru a construi acest cartier, iar consiliul de administrație al Liceului Tehnologic Agricol a cedat parcela de 32 ha.

Cristian Niculae: ” Mulțumesc tuturor celor care au înțeles importanța acestui proiect care face municipiul Bistrița și mai accesibil tinerilor! PSD, ALDE, PER si UDMR sunt partidele care au inteles si au votat „pentru” ca tinerii sa rămână in Bistrița. Ne dorim un parteneriat între tineri și administrație, să acționăm și să ne implicăm împreună pentru a face din Bistrița un oraș competitiv și modern. Am încredere că tinerii vor fi o forță de schimbare în bine a Bistriței !”, a conchis Cristian Niculae.

Categoria: Administratie