2,5 MILIOANE DE LEI LA BUDACU DE JOS. LIVIU DRAGNEA A VIZITAT INVESTIŢIA

2,5 MILIOANE DE LEI LA BUDACU DE JOS. LIVIU DRAGNEA A VIZITAT INVESTIŢIA

b3

 

 

O sală de sport ultramodernă a fost dată în folosinţă în această seară la Budacu de Jos. La eveniment a fost prezent şeful PSD, Liviu Dragnea dar şi secretarul general Marian Neacşu. Investiţia derulată a fost în valoare de 2,5 milioane de lei. Banii au venit  de la Guvernul României prin intermediul CNI! Construcția sălii de sport a început la finalul anului 2014 și de ea vor beneficia peste 500 de copii și tineri.

După recepţie, echipa de fete CSM Bistriţa a jucat un meci demonstrativ vizionat de sute de spectatori.

Radu Moldovan. ” Liviu Dragnea, un om care din postura de Vice-Premier și Ministru al Dezvoltării Regionale a sprijinit județul Bistrița-Năsăud cu peste 200 de proiecte de investiții finanțate direct de Guvernul României, am recepționat în această seară o Sală de Sport ultramodernă la Budacu de Jos!

Este o investiție de peste 2,5 milioane de lei, finanțată de Guvernul României prin intermediul CNI! Construcția sălii de sport a început la finalul anului 2014 și de ea vor beneficia peste 500 de copii și tineri din comuna Budacu de Jos! Am avut plăcerea ca alături de gazdele noastre să asistăm la un meci demonstrativ al fetelor noastre de la CSM!

Îi mulțumesc lui Victor Ponta și Liviu Dragnea pentru sprijin și domnului Primar Sandu Simionca pentru faptul că este un foarte bun gospodar și un partener real al proiectelor comunității din Budacu de Jos!

Mâine vom merge la Teaca unde vom recepționa o altă investiție realizată tot cu sprijinul Guvernului Ponta – Dragnea, un sediu nou al primăriei comunei Teaca!”, a scris preşedintele Radu Moldovan pe pagina sa nde facebook.

Categoria: Administratie