25 de mii de lei pentru Tibi Ușeriu! Cine îi dă acești bani?

25 de mii de lei pentru Tibi Ușeriu! Cine îi dă acești bani?

Tibi Useriu, câștigător al competiției 6633 Arctic Ultra de la Cercul Polar pentru al treilea an la rând, va fi premiat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.
Președintele CJ  Radu Moldovan a inițiat în acest sens un proiect de hotărâre care va fi discutat și aprobat în ședința din 27 martie.

RADU MOLDOVAN: ” În anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, putem afirma fără să greşim că Tiberiu Uşeriu este ambasadorul României şi al judeţului Bistrita-Năsăud în lume, iar rezultatele obtinute de conjudețeanul nostru nu fac decât să ne mândrim că suntem români. Tiberiu Uşeriu a reuşit încă o dată să învingă tărâmul înghețat, iar rezultatele obținute de către acesta trei ani consecutivi nu fac altceva decât să confirme ambiția, tenacitatea şi sacrificiul de care dă dovadă pentru a duce la bun sfârşit un obiectiv stabilit, şi nu oricum, doar câştigând. Sigur că drumul urmat a fost unul plin de suişuri şi coborâșuri, de clipe grele dar şi de imense satisfacții la final.
Grație dăruirii de care Tiberiu Ușeriu dă dovadă, si în anul Centenarului, tricolorul României cu însemnele Centenarului Marii Uniri, a fluturat la linia de finiş a Maratonului „6633 Arctic Ultra” – ediția 2018.” 

Categoria: EVENIMENT