Radu Moldovan, ”sfătuit” să nu ia parte la mitingul pro-unionist de la Chișinău. La începutul lui 2018, Moldovan confirma faptul că a fost filat, ascultat şi pozat de servicii. Să fie planul MINERVA?

Radu Moldovan, ”sfătuit” să nu ia parte la mitingul pro-unionist de la Chișinău. La începutul lui 2018, Moldovan  confirma faptul că a fost filat, ascultat şi pozat de servicii. Să fie planul MINERVA?

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan nu este la prima declarație ”ciudată”,  o altă declarație fiind cea legată de cele cinci mii de mandate de ascultare eliberate de judecătorii bistrițeni în 2017 pentru SRI.

De data asta, Radu Moldovan a precizat în discursul său de la proclamația de unire a județului Bistrița-Năsăud cu Raionul Glodeni din Republica Moldova, eveniment ce a avut loc în această după-amiază la Palatul Administrativ, că 90% din sfaturile pe care le-a primit au fost  de-a nu merge la Chișinău  să participe la la mitingul pro-unionist, pentru că nu e cazul, nu dă bine .

” Am făcut o analiză proprie a evenimentului, a sfaturilor primate, dar am decis în nume propriu să particip alături de mai mulți colegi din Consiliul  Județean la acel eveniment unic și, mă bucur că am luat cea mai bună decizie. Cred că o dată în viață iei parte la așa ceva. Poate doar dacă vom avea finalul așteptat de toată lumea pe 1 decembrie 2018, adică o mare reunire, voi putea să mai văd și să simt cu adevărat un asemenea miting de proporții!”, a punctat Radu Moldovan.

 

Reamintim faptul că în ianuarie 2018, Radu Moldovan a vorbit public despre faptul că numai în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost semnate de judecători peste 5 mii de mandate de ascultare: „ Pentru cine? Suntem în administrație vreo 100, mai sunt oameni de afaceri vreo 100. Și până la 5000? Ce costuri sunt în această zonă?”, s-a întrebat atunci retoric liderul PSD BN.

Radu Moldovan: „ Oricine greșește într-un stat de drept trebuie să plătească. Pe fond, nu vă pot da răspuns. M-am străduit și mă voi strădui să nu încalc legea. Am o serie de scrisori, de Crăciun, de Anul Nou, cât am fost interceptat, câte mandate și clasări… Acuzat de abuz, de luare de mită, de tot felul de lucruri, cu firme și cu oameni de care nu am auzit în viața mea. Am fost interceptat ani de zile, supravegheat, filat, fotografiat, tot ce vreți. De Crăciun mi le-au trimis doar unele și pe urmă, de Anul nou pe ale clasate și, între ele, m-au lăsat să mă bucur de sărbători. Sunt lucruri care fac parte din societatea noastră. Concluzia este că toți trebuie să fim egali în fața legii”, a conchis preşedintele  Radu Moldovan.

 

Categoria: EVENIMENT