Diana Morar, aleasă vicepreședinte al Organizației de Femei PNL

Diana Morar, aleasă vicepreședinte al Organizației de Femei  PNL


O delegaţie de 26 de membre a Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale din Bistriţa-Năsăud a participat duminică, la Bucureşti, la Congresul Naţioanl al Oganizaţiei Femeilor Liberale.  Evenimentul a avut loc la Parlament.

Șefa delegației, avocatul Diana Morar a candidat și a fost aleasă pe funcția de de vicepreşedinte pe domeniul Justiţie şi Drepturi Cetăţeneşti.

Faptul este confirmat de Diana Morara pe pagina ei de socializare: ” Aceasta este echipa câștigătoare. Felicitări celor 1260 de doamne liberale prezente la Congresul OFL de ieri de la Palatul Parlamentului! A fost extraordinar, o atmosfera emoționantă intr- o competiție elegantă care a antrenat o tara întreaga. A câștigat d-na deputat Florica Chereches! A câștigat OFL, pentru ca aceasta organizatie are nevoie maxima in acest moment de OMUL Florica Chereches! Are nevoie de calm, echilibru, reconstrucție pentru a coagula întreaga putere și capacitate a atâtor femei liberale. Personal, am fost aleasa in BEX al OFL Romania in funcția de vicepreședinte pe domeniul Justiție și drepturi și libertăți cetățenești.
Mulțumesc echipei  pentru încredere și tuturor colegelor liberale din întreaga tara care m-au votat. În mod special va mulțumesc voua, dragi colege din echipa liberală bistrițeană. Prezenta și susținerea voastră a făcut acest lucru posibil. Îmi pun speranța ca ma voi ridica la nivelul așteptărilor și va voi reprezenta cu cinste și la nivel national. Mă înclin! Va mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine! Fapte, nu vorbe!”.

 

Diana Morar a fost aleasă preşedinte al femeilor liberale la sfârşitul lunii octombrie şi tot în acest an a fost validată în funcţia de consilier municipal.

Categoria: Politica