Daniel Suciu: Nu am fugit nicăieri, nici eu nici colegii mei din PSD.

Daniel Suciu:  Nu am fugit nicăieri, nici eu nici colegii mei din PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu a ieşit astăzi şi a vorbit despre faptul că teama nu este cuvântul de ordine în PSD, făcând un apel la calm tuturor forţelor implicate în evenimentele ce bulversează, în acest moment, ţara.

 DANIEL SUCIU: “Nu ne-am transformat în ultima săptămână în „mai penali decât am fost”, în „mai criminali decât am fost”, nici nu am murit. Am văzut şi multe imagini frumoase, dar am văzut şi extrem de multe derapaje în ultima perioadă. Acest moment pe care l-am trăit noi, cei de la PSD, trebuie să-l depăşim. Îndemn la calm şi am un mesaj pentru bistriţenii, cei 40-60.000, care au avut încredere în noi, pentru că au votat un program şi nişte măsuri. Cei trei parlamentari vor ca el să se îndeplinească. Pentru aceste lucruri am fost trimişi în Parlament, acela este angajamentul nostru”, a declarat deputatul PSD.

Potrivit LUI SUCIU , nu este de  dorit adâncirea faliei între stradă şi votanţi, pentru că „această ţară este una singură, care este mult mai importantă decât această dispută dintre voturi şi stradă”. Suciu a adăugat că discuţiile tehnice despre justiţie trebuie făcute de către specialiştii din domeniu, dar nu de pe poziţii de forţă.

         „Cei care au protestat în România, în Bistriţa, în faţa acestui sediu au avut tot dreptul s-o facă, cu sau fără derapajele de rigoare. Îi respectăm pe toţi cetăţenii acestei ţări, pe cei care au protestat, pe cei care au votat, care au votat împotriva noastră sau care n-au votat. Vă asigur că eu şi colegii noştri am tras învăţămintele de rigoare. Cred că poziţia Guvernului pe care-l susţinem este foarte clară, că niciodată nu va mai adopta acte în domeniul justiţiei, fără o consultare prealabilă”, a maI PRECIZAT DEPUTATUL DANIEL  Suciu.

 

Categoria: Politica