Senatorul liberal Dorin Dobra a intrat în monoposturi

Senatorul liberal Dorin Dobra a intrat în monoposturi

Suporter înrăit al curselor de Formula 1 dar şi a formaţiei Depeche Mode, senatorul liberal Dorin Dobra a avut vineri seara un discurs cel puţin interesant la evenimentul ce a marcat lansarea oficială a candidaţilor liberali pentru alegerile parlamentare din data de 11 de decembrie

În Formula 1 nu câştigă maşina care prinde viteza cea mai mare, să ţineţi minte asta, deşi e, culmea, circuitul vitezei. Ştiţi de ce? Pentru că nu stă cel mai bine în curbă. Dimpotrivă, aia e sigur că nu câştigă. Sunt unii, aici, trei străzi mai departe, prind cea mai mare viteză. Îmbracă tot în roşu: trompete, flaşnete, găleţi, ce mai vreţi, dar nu e prima oară când nu cei care au cea mai mare viteză vor câştiga, ci vor câţtiga cei care sunt cel mai bine pregătiţi. Asta se va întâmpla în decembrie. Asta e România! Să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor. Suntem cei mai buni. Doamne ajută!” .

De altfel, senatorul Dobra, cu şanse minime să mai prindă un loc în Parlament, a ţinut un discurs bun, mesajul fiind unul de unitate şi anti-PSD: „ Pentru România, astăzi, asta e soluţia: PNL. Pentru România, astăzi, oamenii aceştia şi onestitatea lor reprezintă soluţia, eforturile PNL de a se primeni, reforma, îmbunătăţi, moderniza, reprezintă viitorul ţării. Astea toate sunt pentru mine crezuri. Nu om fi noi perfecţi, dar nu suntem ticăloşi. Nu flendurim toată ziua în Parlament creşteri de pensii şi salarii, şi subvenţii, şi mite, şi ce mai vreţi dumneavoastră, spunând că aşa veţi trăi din 11 decembrie încolo. Şi nu e uşor. Îi spun asta secretarului general al partidului, Ilie Bolojan, care, din când în când are dreptul să se supere pe parlamentarii partidului. Îi spun că nu eşor să stai în bancă şi să nu votezezi creşteri de alocaţii, ştiind foarte bine că nu ai de unde să le dai, nu e uşor să ţii un discurs în faţa lui Dragnea care vine cu o sută de taxe în minus şi să-i spui că e posibil, că pentru 11 decembrie e bine, dar ce facem după 11 decembrie, cu poporul ăsta, cu creşterea sustenabilă a bugetului? Nu om fi noi perfecţi, dar aşa imperfecţi cum suntem, în 2014, ne-a reuşit. Împreună! Nici măcar nu eram atât de împreună atunci şi ne-a reuşit”, a mai spus Dobra.

Lansarea candidaţilor PNL BN a avut loc vineri seara în prezenţa a peste 1000 de susţinători dar şi a lui ILie Bolojan, secretar general al partidului şi a coordonatorului campaniei electorale, Gheorghe Falcă.