miercuri, aprilie 1, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  1 MILION de euro pentru modernizarea Ambulatoriului din Beclean.

  Must Read

  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Primăria Orașului Beclean a demarat licitația din fonduri europene  pentru reabilitarea Ambulatoriului. In cadrul contractului se vor oferta servicii de elaborarea documentatiei tehnice faza PT si executie lucrari de constructii, instalatii si echipamente tehnologice si functionale pentru Ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Orasenesc Beclean.

  Prin intermediul acestui proiect se vor reabilita și moderniza toate spațiile existente la nivelul ambulatoriului, se va monta un lift panoramic pentru a se facilita accesul persoanelor cu deficiențe motorii la etajele superioare, se vor dota absolut toate cabinetele medicale existente cu aparatură medicală specifică specialităților medicale existente, inclusiv laboratoarele de imagistică și de analize medicale.

  Conform caietului de sarcini, se vor monta 16 panouri solare, un lift panoramic de 6 persoane , va fi modernizat sistemul de încălzire.

  In cadrul contractului se vor executa urmatoarele:

  – SERVICII DE PROIECTARE faza PT- in conformitate cu solutia avizata la faza DALI: – intocmirea proiectului tehnic , intocmire Detalii de Executie, intocmire documentatii pentru avize, acorduri, autorizații, asistenta tehnica din partea Proiectantului pe toata perioada de executie a lucrarilor EXECUTIE LUCRARI: executia lucrarilor in conformitate cu documentatia PT avizata si pe baza documentatiei Detalii de Executie aferenta Proiectului Tehnic.

  Valoarea estimata a contractului este de 4.772.531,89 lei fara TVA.

  Prin acest proiect se dorește optimizarea serviciilor precum și facilitarea efectuării unor noi proceduri sau analize medicale care la aceasta dată nu pot fi efectuate în cadrul Ambulatoriului Beclean.

  În prezent, Primăria Beclean are proiecte în valoare totală de 35 de milioane de euro. După ce va obține și finanțarea de aproximativ 15 milioane de euro pentru centura ocolitoare, totalul pentru Beclean va fi de 50 de milioane de euro, finanțări externe (europene sau guvernamentale).

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Gabriel Lazany vorbește despre decesul de la Ilva Mică: ” Parcă e o glumă proastă de 1 aprilie , au venit rezultatele, iar pacientul...

  Managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany a ieșit astăzi într-o conferință de presă în curtea spitalului și a vorbit...

  Decesul de la Ilva Mică este confirmat de primarul Aurel Horea. El nu știe dacă e vorba de o moarte cauzată de Covid 19

  Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horia a confirmat faptul că are un deces în comuna pe care o administrează, fiind vorba...

  Paza bună, trece primejdia rea. Primul reportaj de pe granița cu SUCEAVA

  Paza bună trece primejdia rea, spune o vorbă străveche, una mai degrabă moldovenească decât ardelenească. Cum ne „păzim” noi la granița...

  Alte 40 de pachete cu alimente au fost livrate unor bunici de Asociația ”Împarte Bucurie”

  Voluntarii Asociației ”Împarte Bucurie” au ajuns în aceste zile în mai multe localități unde au dus pachete cu alimente și medicamente...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -