‎Ioan Turc și Vasile Silași , atacuri sub centură la adresa PSD

‎Ioan Turc și Vasile Silași , atacuri sub centură la adresa PSD

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, dar și secretarul general al acestei formațiuni politice, Vasile Silași, au ieșit astăzi cu mai multe declarații publice care au vizat atât recent încheiatul Consiliu Național, dat și ultimele evoluții de pe scena politică.

Potrivit celor spuse de Ioan Turc, actuala criză este consecință a faptului că toți pesediștii sunt preocupați de salvarea lui Liviu Dragnea din ”ghearele Justiției”, acest lucru făcându-se cu ”complicitatea tuturor liderilor PSD, inclusiv a baronilor locali. Nu e mai puțin vinovat Dragnea, decât Radu Moldovan, pentru că fără Radu Moldovan și alții ca el, Dragnea nu ar exista. Să nu nem mai mire faptul că 80% dintre români spun că țara merge într-o direcție greșită”, susține Turc.

El a mai apreciat faptul că toți cei care nu mai doresc PSD la guvernare, să vină alături de PNL pentru a putea aduce schimbarea în bine pentru această țară.

Vasile Silași, secretar general PNL BN.

În ceea ce îl privește pe Vasile Silași, acesta a apreciat că întreaga campanie anti-PSD și a lozincilor obscene care o însoțesc, nu sunt decât o consecință a discursului agresiv folosit de liderii social-democrați în spațiul public. Silași a precizat că, totuși, mesajele obscene nu folosesc nimănui și, nu în așa mod se rezolvă adevăratele probleme ale societății românești: ”Legat de mesajele obscene care își fac apariția tot mai des pe ziduri, pe plăcuțe de înmatriculare și în alte locuri și care vin ca o repercusiune a discursului agresiv promovat de liderii PSD, consider că nu trebuie să apelăm la asemenea forme de protest. Vedem în societatea românească o escaladare a limbajului, devenit chiar obscen în ultima perioadă. Nu sunt de acord cu promovarea acestor mesaje, chiar dacă ele fac parte dintr-un protest al societății față de guvernarea PSD, față de aroganța PSD,  de ceea ce se întâmplă în România la ora actuală”, susține Silași.

Categoria: Politica